Репутация !

Защо можете да имате доверие на OutOfSteam.Net ?

 

На тази страница ще намерите информация за една съвсем малка част от извършените от нас сделки за години назад . Всички те са свързани с реални заплащания и оправдано доверие към всеки един клиент !

Ние от OutOfSteam.Net никога не сме и няма да изискаме лични данни от потребителите и клиентите си по каквато и да е причина ! Лични данни са дори данните за вход във Вашия акаунт. Единственното изключение е зареждането на in-game валута и balance в игри, в които това технически е невъзможно без данните на клиента. За пример: зарежданията, предлагани ТУК и ТУК !

Ние никога няма да се свържем с Вас, за да Ви предлагаме игра или услуга от сайта ни. За да сте 100% сигурни, че се свързвате именно с нас, използвайте формата за контакти или ни изпратете лично съобщение във facebook.

Репутация и мнения на клиенти !

 

Всеки клиент, ако желае, оставя своето мнение след сделка - ТУК !

Тrustpilot.com е един от най-големите интернет сайтове за играждане на доверие между търговците и техните бъдещи клиенти чрез ревюта, оставени от всеки настоящ клиент.

 

Съвети за безопасна търговия в интернет !

 

Не е тайна за никой, че търговията в интернет може да бъде опасна. Тя е поле на действие на нов вид измамници -  по-хитри и по-находчиви от преди, които разчитат предимно на незнанието на жертвата !

Попадали сме на всякакви случаи на интернет измами, като 90% от тях се случват изцяло със съдействието на жертвата. Останалите 10% се дължат на пропуски в системата и хакинг.

 

 

Как да различим коректния интернет търговец от некоректния ( измамника ) !

 

1) Винаги преди сделка, проучвайте човека, с когото търгувате. Как да направите това ? Напишете в google информацията за него, която имате. Например: skype име, nickname от някой сайт, който знаете че ползва, телефон и всяка друга информация, която мислите, че ще върне някакви разултати за него. Разгледайте резултатите и проследете неговия "интернет начин на живот". Ако нямате никаква информация за него, то го попитайте за такава.

 

2) Ако той ( търговецът ) изисква от Вас да бъдете първи в сделката, но няма достатъчно репутация, оставена от предишни негови клиенти, не се доверявайте ! Изказвания от сорта на "..питай еди кой си за мен" не са репутация. Ако човекът търгува редовно, то той задължително се е сблъсквал с проблема с доверието на новите клиенти и е негово задължение, ако иска въобще да има клиенти, да събира репутацията си и да я показва!

 

3) Ако никой от двама Ви няма репутация и не желае да бъде първи в сделката, можете да използвате услугите на т.н. middle man. Това е трети човек, който би трябвало да е широко известен и да има тонове репутация от своята дейност, т.е. може да му се има доверие. Сделката с middle man протича простичко. Търговецът дава стоката на middle man-a и Вие правите същото. След като middle man-a има и двата предмета на сделката в себе си, той ги разменя!

Бъдете внимателни ! Когато изберете кой да е middle man в сделката Ви, проучете и него по описания в 1) начин ! Понякога middle man-а е поставено лице на търговеца.

 

ВАЖНО !

Не приемаме молби ние да бъдем middle man във Ваша сделка !  Това е свързано с разход на много усилия и време, с които не разполагаме !

 

 

4) Ако нещо в отношението на търговеца Ви притеснява или цената е прекалено изгодна, значи има уловка !

 

5) Ако Ви бави с дни, без да Ви даде ясни срокове, значи е или измамник, или timewaster ( човек, който само Ви губи времето ). Второто е даже по-лошо !

 

6) Ако Вие имате планове редовно да извършвате покупки от интернет, то защо не събирате репутация за себе си от доволни търговци ? Процесът на търговията не е еднопосочен. Всеки един от нас е анонимен в интернет до момента, в който не започне да изгражда име. Именно репутацията е Вашето име и лице в интернет !

 

Макар съветите по-горе да са полезни, те са само "драскотина" върху темата за интернет измами и са минимумът, който трябва да изпълните, ако искате да сте спокойни при интернет търговия !