Често задавани въпроси !

За OutOfSteam.Net !
 

Целите ни са бързина, коректност и ниски цени на продуктите и услугите, които предлагаме на нашите клиенти !

Ние предлагаме всяка една игра за компютър без значение за коя гейминг платформата е тя !

НЕ предлагаме игри на дискове и игри за конзоли !

Всички игри, които предлагаме, са дигитални т.е. те се изпращат от нас на клиента директно в интернет чат разговор като CD-Key и се активират в някоя от разпространените гейминг платформи ( Steam, Origin, Uplay, Battle. Net и др. ).

Сайтът ни е каталожен и поради тази причина всяка една покупка се извършва чрез връзка с нас във facebook страницата ни. В него няма интегриран метод за директно плащане чрез Paypal, Банова карта или други и не изисква никаква лична информация от потребителите !

Какво трябва да знаете, преди да направите поръчка ?

1) Да сте 100% сигурни коя точно игра/услуга искате да закупите.

2) Да се свържете с нас във facebook.

3) Да заплатите за играта/услугата, която желаете. След направен превод ние ще изпратим играта/извършим услугата.

4) Методите на заплащане, които приемаме са:

- Еконт паричен превод ( трябва да имате навършени 18 години )

- Paypal

- Банков превод

- Revolut

- Payoneer

- Steam Wallet кодове

5) Методите на заплащане, които не приемаме са:

- Easy Pay

- Skrill

- SMS

- Cashterminal ( вкл. Paypal превод чрез cashterminal ).

- бартер

 
Как и кога ще получите играта/услугата, за която сте заплатили ?

Вие ще получите играта/услугата, за която сте заплатили до минути след направено заплащане чрез Еконт паричен превода или чрез Paypal.

Изпращаме игрите по два начина:

1) Чрез CD-Key, който ще напишем в чат разговора ни с Вас. Ще Ви дадем подробни инструкции как и къде да го въведете, за да активирате закупената играта и след това да я пуснете за сваляне на Вашия компютър.

2) Директно, през системата на Steam от нашия Steam акаунт, на акаунта на клиента. За целта имаме нужда от линк към Вашия Steam профил, за да изпратим покана за приятелство и след като я приемете, ще получите и самата игра изпратена като Gift от нас.

Как ще изпратим играта се определя от това дали CD-Key или Steam Gift за нея е по-евтиния вариант !

Предлагаме ли игри, които не са в каталозите в сайта ни ?

Да ! Ние предлагаме всяка една игра за компютър. Молим нашите клиенти, ако не откриете играта, която Ви интересува, да се свържете с нас чрез формата за контакти или чрез facebook страницата ни.

Дигитални ли са игрите, които предлагаме или са на дискове ?

Всички компютърни игри, които предлагаме, са дигитални.

Дигитална игра е тази, която се продава под формата на ключ ( CD-Key ) или  Steam Gift и се активира в една от многото гейминг платформи в интернет ( Steam, Origin, UPlay, Battle Net ). Този тип игри са предназначени единствено за виртуална употреба и не могат да бъда изпращани на CD/DVD-Rom дискове чрез куриерски фирми.

Оригинални ли са игрите, които предлагате и могат ли да се играят с приятели в мрежа ?

Всички игри, които предлагаме, са оригинални както техните автори са ги създали. Ако играта, която Ви интересува, е създадена с опция за Multiplayer ( игра в мрежа ), то тя ще я има и ще я играете в оригиналните сървъри, поддържани от създателите й.

Вярно ли е, че всеки нов клиент получава игра подарък ?

Да, вярно е ! За нас всеки клиент е важен, особено новите. Именно за тях предлагаме и тази промоция: "всеки нов клиент получава една Steam игра, избрана на произволен принцип, като подарък". Повече за игрите подаръци може да научите ТУК !

Предлагате ли игри за конзоли ?

Всички игри и услуги, които предлагаме, са за компютър. Не предлагаме игри за конзоли освен зареждане на точки за някои видове конзоли. Повече информация може да научите ТУК.

 

Въпроси за предлаганите игри !

 

Въпроси за Еконт паричен превод !

Как се прави Еконт паричен превод ?

Клиентът трябва задължително да има 18 години ( не проблем приятел или родител да направи превода вместо Вас ) !

Отивате в офис на Еконт. Имате нужда от 4 неща.

1) Лична карта !

2) Сумата на превода, т.е. цената на самата игра/услуга.

3) Такса за Еконт превода. Тя е 1,2 % от сумата, която ще изпращате ( за игра, която струва 20лв., е ~ 0,24 стотинки ). Таксата за превода е за сметка на клиента !

4) Нашите данни ( тях ще получите, след като се свържете с нас във facebook ).

Преводът трябва да бъде от офис на Еконт до офис на ЕконтНЕ трябва да е
до домашен адрес и
НЕ трябва да е ЕКСПРЕСЕН ! Важно е да споменете това на служителя !

След като клиентът направи превода, служителят ще Ви издаде бележка ( ако не го направи, я поискайте ).

На нея е написан т. н. "Номер на транзакция / товарителница" :

Номер на транзакция/товарителница

press to zoom

Изпратите ни във  facebook този номер или снимка на самата Еконт бележката ( както Ви е по-удобно ) . Ще проверим и потвърдим, че всичко с превода е наред и ще пристъпим към изпращането на играта/услугата.

Как и кога ще получите играта/услугата, за която сте заплатили ?

Вие ще получите играта/услугата, за която сте заплатили до минути, след като потвърдим, че всичко с Еконт превода е наред.

Изпращаме игрите по два начина:

1) Ако играта се активира чрез  CD-Key, то ние ще Ви го изпратим във facebook на личен разговор. Ще Ви дадем подробни инструкции как и къде да го въведете, за да активирате играта в зависимост от това за коя гейминг платформа е тя.

2) Директно, през системата на Steam от нашия Steam акаунт, на акаунта на клиента. За целта имаме нужда от линк към Вашия Steam профил, за да изпратим покана за приятелство и след като я приемете, ще получите и самата игра.

По кой от двата начина ще Ви изпратим играта зависи от конкретната игра и цената й ! Информираме всеки клиент за начина на изпращане на играта преди да заплати за нея !

 

Гаранция и репутация !

Как гарантираме, че ще изпълним поръчката Ви, след като бъде направено заплащане ?

Гаранция за коректност един търговец може да получи единствено от своите предишни клиенти ! Информация за над 500 доволни клиенти в неизброим брой сделки може да намерите по-долу :

Цялата налична репутация за OutOfSteam.Net може да видите ТУК !

При какви условия може да получите парите си обратно ?

Ако по време на активирането на ключ, той се окаже невалиден или има друг проблем, свързан с въвеждането му, то ние поемаме цялата отговност за създалата се ситуация. Клиентът няма да бъде ощетен финансово и само от него зависи, дали желае парите му да бъдат върнати или да получи играта/услугата отново. Проблемите от това естество са 1 на 500.

Отказваме връщане на сумата, ако играта, която сте получили от нас, е вече активирана във Вашия акаунт, без значение, дали компютърът Ви няма необходимите минимални изисквания, платформата, за която е играта има политика на refund, или причината е друга.

 

Общи въпроси !

Ако изтриете играта от компютъра си трябва ли да я купувате отново ?

Не ! Всяка една игра, която е активирана ( закупена ) във Вашия Steam или друг акаунт, остава там. След като изтриете играта от своя компютър или дори, след като преинсталирате операционната си система, можете да я свалите и да я играете отново. Единствено трябва да помните потребителското име и паролата на Вашия акаунт.

Можем ли да отключим Вашия Steam акаунт ?

Да ! Отключване на Steam акаунт означава да паднат всички ограничения, които по принцип има всеки нов Steam акаунт ( level 0 ). След отключването Вие ще имате достъп до Steam Market-a и ще може да добавяте приятели без проблем. Повече информация може да намерите ТУК.

Продаваме и изкупуваме ли in-game предмети ?

В момента не продаваме и не изкупуваме in-game предмети !

Имате проблем със Steam акаунта си ?

За всякакви проблеми относно Вашия Steam акаунт можете да потърсите решение ТУК !

Купуваме и продаваме ли акаунти ?

Да ! От нас може да закупите Steam, Uplay, Blizzard Battle.Net, GoG акаунти. Моля, разгледайте менюто "Акаунти". Акаунтите са собственност на outofsteam.net и никога не са били притежание на други лица. Количествата са ограничени !